Tuesday, September 21, 2004

Knapper og Københavnertur

Jeg har fået knapper! Hvis der er noget der vil have dem, så sidder de ovre til venstre lige over mine links :)

Min Københavner-tur gik rigtig godt - jeg fik shoppet til mine fødder var ved at falde af fredag eftermiddag, og lørdag lærte jeg at flette med pil... det var ikke så svært/hårdt for hænderne som jeg troede - pilen var lagt i blød i forvejen, så det var ganske bøjeligt.
Mine indkøb var ikke så voldsomme, men her er hvad det blev til: 2 nøgler Kudos ren uld, som skal blive til Sophie Garnet er petroleums-turkist og lige min farve! Jeg har forsøgt at tage billede af garnet, men farven kommer slet ikke til sin ret... enten ser garnet lyseblåt eller bare blåt ud... men håber I får et lille indtryk af det på billedet alligevel (hvor garnet ser mere mørkeblåt end turkis/grønt ud) :)
Så købte jeg et nøgle lyseblåt Cascade fra GGH til et tørklæde til mig selv... er vist blevet lidt besat af tørklæder/sjaler??!!
Det var hvad det blev til på garnsiden, derudover købte jeg en pose tranebær the hos Perchs Thehandel, og et par lækre kinasko hos Den Kinesiske Butik i Jorcks Passage.

2 comments:

Elisabeth said...

Hej mette
Det er ganske rigtigt i strikkeboden jeg har købt garnet - til 31,- pr bundt :) Jeg er meget sløv til at få vundet garn op, for jeg mangler en garnvinde... har kun et paprør at vinde op på, og får lidt ondt i håndleddene af den metode *S* Men jeg er så spændt på at strikke den taske, at jeg nok skal få det gjort snart!

Bettina said...

Knaaaaapper, knaaaaapper, fedt! :o) Skal vi aldrig se din Trolde-Sofie? ;o)