Monday, February 07, 2005

Desværre ingen billeder

Ja, jeg ved det godt - en blog uden billeder er kedeligt! Men så dårlige som de billeder blev, som jeg lige har taget, så er I vist bedre tjent uden :)
Her har været stille det sidste stykke tid, men det er mest fordi jeg ikke har fået taget billeder og så er jeg blevet syg. Træls træls, men undervisningen på uni er også begyndt, så aktiv skal jeg da være.

Lidt strik/hækling bliver det også til: jeg har taget mig sammen til at begynde at hækle! Projektet jeg har kastet mig over, er blomstersjalet fra Politikens Strikke og Hæklebog. Indtil videre har jeg 16 mørkeblå mohairblomster, og skal nu finde ud af hvilket garn jeg skal hækle de resterende 28 blomster i... Jeg har noget helt hvidt mohairgarn, som passer i tykkelsen - ville det se helt fjollet ud? Det skal lige siges, at den mørkeblå er MEGET mørkeblå... Men jeg vil meget gerne høre jeres mening om jeg skal kaste mig ud i de hvide (jeg har hæklet én) eller jeg skal finde noget andet garn. Det blå kan jeg ikke få mere, det var fra Bilka, og de eneste farver jeg har set der i det garn denne vinter er grønt, lysebrunt og noget andet. Ikke præcis farver der vil gå godt sammen med det blå.

Jeg er også begyndt på et hemmeligt strikkeprojekt: det involverer turkist garn, pind 4 og inspiration fra mit klædeskab...

3 comments:

Birthe said...

Hejsa.
Jeg vil tro at det bliver for kontrastfuldt med hvidt til det mørkeblå. Behøver det at være samme garn? Kunne du måske prøve at finde noget rimeligt tilsvarende garn, f.eks i 2 eller 3 andre blå nuancer? Blot min mening..

Mette said...

Hej Elisabeth. Jeg kan fortælle, at jeg forleden købte en hæklet poncho til min datter. Den er hæklet i hvide og sorte blomster. Så hvorfor ikke også blå og hvide..?!
k.h. Mette

Fru Schwartz said...

Hej Elisabeth,
Jeg slutter mig til holdningen om at det bliver for kontrastfuldt!!

Har du været ude i stof og stil i Tilst? (Der har de samme garn som i Bilka..Det ku' jo være!!), ellers er der lyseblåt mohair på tilbud i Føtex i denne uge!¨

PS! Jeg vil altså også til at lære at hækle..

Knus fra Helle