Tuesday, March 08, 2005

Legs


Her er min første kanin til Bunny Along (knappen sidder ude i højre side) - han hedder Legs, og kommer fra Schmeebot!
Han er strikket i en rest fra Sukkertrøjen og filtet 2 gange på kort program i vaskemaskinen... og jeg overvejer en 3. gang, så man ikke kan se maskerne.
Hurtigt og nemt - og så er han nuttet ;)

Ellers får jeg ikke strikket så meget som jeg gerne ville... er igang med en tulipanstrømpe fra sokkeklubben (knap i højre side) og skal også have strikket den anden raggsokk... og resten af den anden knæstrømpe! Puha den er træls at strikke...!! Jeg forstår slet ikke at jeg blev færdig med den første? Og hvad vil jeg egentlig med dem? Jeg tror aldrig jeg kommer til at gå i dem!

7 comments:

Mette said...

Hej Elisabeth, rart at der stadig er liv i dig, man bliver jo helt bekymret. Når forklaring er en lidt strikkeforladt periode, så kender jeg det..... Tak for din fødselsdagshilsen! Sød lille fyr, du har lavet.

Anonymous said...

Hej Elisabeth

Nej hvor er din kanin dog sød. Lange ben og arme, ja han kan få smilet frem på enhver. ;o)

Mange hilsner Lise N (midtsjælland)

Elisabeth said...

tak for hilsner :)
ja, han er en rigtig glad kanin! han sidder på mit sofabord for tiden, så han kan følge med i alt hvad der sker ;)

Dorte said...

Han er godt nok sød, ham kanin-fyren !! Har du syet ben og arme sammen eller er de strikket rundt ? Eller de ruller måske bare sammen under filtningen ?
Kærlig hilsen Dorte

Elisabeth said...

ben og arme er strikket som "i-cord" altså ligesom når man strikker hestetømme på en strikkelise, så det ikke skal syes. det gør man ved at strikke på strømpepinde, og når man har strikket en pind, skubber man det tilbage til den anden ende af pinden i stedet for at vende, og strikker næste pind :)

håber det giver mening :)

Dorte said...

tak for udførlig forklaring på, hvorledes man strikker arme og ben ... Aner ikke, hvad jeg skulle bruge sådan en kanin-fyr til, men han ser så sjov ud, at jeg måske bliver nødt til at lave bare en enkelt ... eller to.

Kærlig hilsen Dorte

zeusstrik said...

han er da nuttet, minder om en grønkålstrold....pas på han ikke spiser dine potteplanter*gg*