Thursday, September 08, 2005

Efterårs-knitty

Det nye efterårs-knitty er kommet!
Sidste nummer var jeg lidt skuffet over - jeg vil gerne strikke noget til min kæreste, men der var ikke rigtig noget der lokkede i "mande-nummeret". Men denne gang...!!! *savle* Der er rigtig mange som er gået direkte ind på "ønskesedlen" - som der allerede er blevet skrevet i webstrikgruppen, så er det her vist det bedste nummer af knitty indtil videre.
Blandt favoritterne er:

Arisaig - selvom jeg ikke ved om den vil klæde mig? Der er bare noget over den...


Leaves in relief - strukturstrik, mere af det!! Jeg er vild med at den på en gang virker både kompleks og så enkel... ærmerne er måske "lidt for meget"...?


Flora Jeg er NØDT TIL at strikke det tørklæde... er helt vild med det *G* Den blomst er nok den pæneste strikkede blomst jeg længe har set??!! Og så er det da vist også en god lille gave, hvis man står og mangler sådan én.

The new autumn-knitty is here, and I just love it! The last issue wasn't really my cup of tea, even though I'd like to knit something for my boyfriend... above I have listed my favourites from this issue, and there are more I'd like to knit :)

8 comments:

Bettina said...

Skal vi lave en hurtig Flora-Along? ;o) Dén er jeg simpelthen også nødt til at eje - først tænkte jeg "Blaaah", men så kiggede jeg nærmere efter...og var solgt! *s*

Amy said...

Those were my favorites too. I really like the sleeves on leaves in relief. Though, if I make any of them it will probably be Flora.

Elisabeth said...

jeg er helt klart med på en hurtig Flora-along *G* nogen forslag til garnvalg?

strikkeforsker said...

Jeg er klar på en Flora along. Der må kunne findes noget garn på lageret...
Ulla

Fru Schwartz said...

Flora-Along..Jeg er klar!! Og jeg springer også på Arisaig! Og tilslutter mig iøvrigt det syngende kor: Meget meget lækkert Knitty-nummer!!

Kh Helle

Mette said...

Ja, Flora, det kunne jo være et kommende overkommeligt projekt! Stor begejstring fra Knitty over hele linien. k.h. Mette

Randi said...

Jeg stemmer også på en Flora-Along :o) Og så vil jeg ellers også synge i kor med Helle om at det er et pokkers godt nummer :o)

Knus fra Randi

Anonymous said...

Hei Elisabeth, takk for lykkeønsking:-) Jeg liker også Arisaig veldig godt. Den minner jo om din Wickel-pulli, som jeg synes er helt nydelig. Jeg skal også strikke Flora - gleder meg til den.
Hilsen Ingrid (www.fuglemamma.sprayblogg.no)