Saturday, August 14, 2010

I nydningen

Jeg sidder lige her i nydningen, med strikketøj i hænderne, Anders ved siden af og masser af inspiration på computeren. Himlen er for længst blevet sortblå, men inden nåede jeg at fange et billede af det flotte aftenshow vi har udsigt til fra stuen... I må også godt ha' lov at nyde det, "der er nydning nok til"...

Kjekkasgenseren er til Valdemar, og hvor heldig har man lov at være?! Opskriften i lige præcis str. 2 år er gratis hos Pickles, så den røg meget hurtigt på listen over projekter. Jeg strikker den på pind 4,5mm i 100% uld fra Netto - en meget mørk petroleumsblå farve, som jeg tror bliver super flot til Valdemar.
Der er også lagt garn frem til et par varme sokker til ham, hold fast han gror! Sidste vinters støvler var i str. 21, de nye er i str. 24! Samtidig er han en lille spirrevip på 83cm og 11,3 kg, så han ligner jo nok sin mor en smule... 2 års fødselsdagen rykker nærmere, så jeg må til at få rubbet neglene og komme igang med gaverne!

4 comments:

me2 said...

Hej

Tak for link til trøjen har ik nået selv at hente den og ja forstår hellere ikke en meter..og tror slet ikke jeg ville kunne strikke den.

Det er ikke sådan du overvejer at oversætte den vel ;o)

Suz

Pernille said...

Nu fik jeg lige kigget nærmere på trøje-linket; hold da fast, den er lækker!! Hvis bare man kunne norsk... :-D

Anonymous said...

Pernille; måske kan vi få hende til at oversætte den eller lave en ordbog til os ;o) eller endnu bedre vi sender hende da bare noget garn ;o)

Suz

Elisabeth said...

jeps den er overlækker ;) er nået op til ærmegabene nu... det går bare hurtigt! og den er slet ikke svær at strikke, prøv at kigge lidt nærmere på opskriften med denne her i hånden http://www.garnstudio.com/lang/no/ordliste.php
er der noget som ikke giver mening, så bare spørg løs, I har jo min email, det er nok den hurtigste måde at få fat i mig på - så skal jeg nok agere ordbog ;)

knus