Thursday, March 24, 2011

Sokker og magneter

Det lyder nok umiddelbart lidt sært, men efter en del år, har jeg taget mig sammen, og fået strikket et par særdeles solide raggsokker færdige. De er til mig selv, strikket i Hifa raggegarn, købt i Garnlageret i århus for en hel del år siden. Garnet er tykt, hårdt og føles som om det aldrig nogensinde kan slides op! Jeg har høje forventninger til mit nye "gummistøvle-foer" haha!
Størrelsen er ca 34-35, de er strikket på 4mm pinde, og huden er næsten slidt af mine fingre ;)
der er vist brugt under 100 gram garn, de er ikke så høje i skaftet (jeg kan ikke forestille mig at de er behagelige at få længere op på benet end højst nødvendigt!)

Nå, magneterne er ikke 100% mit eget værk, Valdemar har været den store kunstner og jeg har bare som ydmyg slave ordnet de senere kedelige detaljer...
Jeg købte en pakke krympeplast i Panduro, stak Valdemar et ark og 2 bivoksfarvekridt. Han tegnede vældigt og snakkede om "ører på" - ikke at jeg forstod hvad han tegnede mere end ører. Vi skrev hans navn, klippede arket i 6 firkanter (og Valdemar var væk for længst!). Da han sov puttede jeg dem i ovnen og vupti så lavede de en særegen dans der på bagepapiret, indtil de lagde sig til at sove lige så stille i varmen. Ud igen og en tung kogebog på toppen. Magneter og en klat lim - så er der fødselsdagsgave fra Valdemar til onkel ;)
Hurtigt, nemt og rigtig sjovt!

No comments: