Sunday, July 02, 2006

Overophedet

Tak for alle jeres søde kommentarer til Empire! Den er i mellemtiden gået fra at være "ikke helt rigtig" til "total yndlingsbluse når det bliver lidt køligt"! Et par ture i tørretumbleren har gjort underværker, og garnet klarer det fantastisk... stort set ikke noget fnuller, og den er bare pæn, jævn og lækker :)
Varmen her oppe under skråtaget på 3. har gjort, at jeg faktisk ikke rigtig får strikket noget - jeg sveder i hænderne bare ved tanken om garn! Så jeg har kun fået lavet en smule, da vi var hos mine forældre i sidste uge. Jeg har i noget tid ledt efter "den perfekte cardigan-opskrift" men ikke fundet den... så nu tog jeg konsekvensen, og skrev udkastet til en opskrift på en top-down-raglan-cardigan (pyha, det var lige lovlig langt i den varme!). Jeg strikker den i possum-garnet jeg købte for lang tid siden i Sommerfuglen, og så min mors gamle 3mm rundpind fra Brugsen, som har nogle skønne samlinger mellem pind og snor - intet der hænger fast, og faskerne flyver afsted på pinden :) Herligt herligt. Desværre ingen billeder - det ligner alligevel også bare et lille lysebrunt pelsdyr uden hoved og hale i øjeblikket, for jeg er stadig ved udtagningerne :)

2 comments:

Dorte said...

Hej !
Har i lang tid med fornøjelse fulgt dine skriblerier .... kigger stadig trofast forbi i ny og næ i håb om nyt fra dig ... Er du stået af blog-ræset ??
Kh Dorte

Elisabeth said...

Hej Dorte :)

Tja, det blev lidt mere travlt her i sommer end forventet, så man kan vist godt sige, at jeg for en tid er stået af blogræset og på bryllupsræset ;) Men jeg håber at jeg kan få taget mig sammen til at få taget lidt billeder af hvad jeg har puslet med indimellem og få postet indenfor den nærmeste fremtid. Tak for at du lagde en hilsen, det giver også mere lyst til at blogge igen :)

KH Elisabeth