Monday, August 21, 2006

Kreativitet

Ja, som Dorte skrev i kommentaren til sidste indlæg, så er jeg vist stået lidt af "blog-ræset" :) Det har nu den naturlige årsag, at jeg til gengæld er hoppet på bryllupsræset! Det nærmer sig jo med hastige skridt! Lige nu prøver jeg at falde lidt ned igen og få styr på resten af bryllupskagen, den laver jeg nemlig selv. Lavede den såmænd også til min venindes bryllup i starten af august, og det er i denne forbindelse, at overskriften kommer ind: jeg har ikke fået strikket nævneværdigt meget (possum-cardigan'en mangler kun et ærme nu, men babysokkerne har kun ét skaft *host*).
Men derfor kan man jo godt have været kreativ på andre områder? Jeg ville give min veninde og hendes mand en helt personlig gave, og det fik mig til at gribe penslerne i stedet for strikkepindene, og male dette billede, som jeg har kaldt "Kærlighedstræet". Det er inspireret af dette billede på www.deviantart.com. Deviantart er en fantastisk side, når man mangler inspiration til at tegne og male! Der er så mange forskellige kunstnere og så uendeligt mange billeder at drømme om :)

Der er nu også en anden måde jeg har været kreativ på. Som for så mange andre strikkere i blogland, har varmen været lidt for over hænderne når de holdt om garn og strikkepinde, men symaskinen har ikke givet hedeslag. Jeg har ikke syet børnetøj (der er jo ikke nogen at sy det til endnu), men derimod nederdele til mig selv og også lidt til min søster - hun har allerede købt mere stof og bestilt en efterårsnederdel! Kameraets batterier er flade, så billeder kommer når der er power på igen :)

I haven't knit much, because of the heat, but instead I have painted this painting for my friends wedding, called "The Love Tree". I have also made a couple of skirts, but pictures will come later, since the batteries for my camera are in the recharger.

3 comments:

Fru Schwartz said...

Nå - der var du:-) Dit maleri er smukt...du har mange talenter, unge dame!

Glæder mig til at se dine sy-kreationer!

Knus Helle

Dorte said...

Nå, så kom du igen på banen - herligt !!

Og endda med nye talenter ... flot træ. Det er dejligt at få personlige gaver - håber der blev taget vel imod dit fine maleri.
Kh Dorte

strikkeforsker said...

Virkeligt flot maleri!
God fornøjelse med bryllupsplanlægningen, hvornår er dagen?
Ulla