Sunday, August 27, 2006

Skirts on parade

Jeg kan stadig nå det i denne uge... at opdatere igen, altså! Tiden flyver afsted synes jeg, uni begynder (meget) snart igen, og jeg kan slet ikke huske, om jeg har nået alt det jeg skulle indtil videre? Her kommer i hvert fald hvad jeg har bedrevet i sommerferien, når nu garnet har været for varmt:
Stoffet er fra Stof & Stil/ Peters Resthal, og har ikke været særlig dyrt ;) Mønsteret er også derude fra, og var forholdsvist nemt at gå til. Dog var jeg indimellem glad for først at have stiftet bekendtskab med et mønster fra Onion, nemlig til denne nederdel:
Igen er stoffet fra Stof & Stil til meget rimelige penge. Det blev oprindeligt indkøbt til at sy et par sommerbukser af, men det kom jeg ikke så langt med... det er min søster vist også tilfreds med - der kunne nemlig blive til to af disse nederdele! Den går også fint med et par sorte nylonstrømper under, men jeg skal vist ha' gang i et lille underskørt... den hænger fast >.<

Det var indtil videre 3 nederdele, men det er ikke slut med det.
Denne meget sommeragtige nederdel er i samme mønster som den blå/hvide øverst, men har fået en lille pyntelomme på ^_^Alle nederdelene er i 100% bomuld, og er godt testede hen over sommeren... de består allesammen! Det er virkelig et godt sted at spare lidt penge, hvis man synes 600,- for et par jeans er lige i overkanten, og man gerne vil undgå grøddage hvis muligt :) Et vågent øje på tilbud på stof, og et godt basismønster, så er der nederdele for under en 50'er!
Jeg havde ikke troet at jeg ville få andet end et garnlager, men nu begynder stoffet vist også at ligne noget der kunne kaldes et "lager"... hamsteren har vist slået til i et søvningt øjeblik, for der er stof til i hvert fald 2 nederdele mere, og en del dukketøj ;) Men shhhh... I skal ikke sige det til Anders ;)

2 comments:

Helene said...

Takk for kommentar.

Jeg kjenner en nålbindingsekspert som heller ikke kan å begynne... eller avslutte. Hun fortsetter med en remse i "løse luften" når hun er ferdig med et prosjekt. Så klipper hun av remsen, rekker opp litt og fester tråden på det hun har laget ferdig. Remseresten fortsetter hun på til neste prosjekt, og når det er ferdig rekker hun opp og fester enden der også :) Kreativ løsning må jeg si.

Jeg vil anta at man begynner likt på de to teknikkene ja. Ellers kan du spørre Petra som har laget videoene. Hun bor her:
http://pittyom.blogya.de/pittyom

Malene said...

Hej

Sikke nogle søde nederdele. Dem kan man bare ikke få for mange af - jeg bor nærmest i mine nederdele (selvom jeg ellers var buksepige indtil for nylig).

Fin side du har, glæder mig til at gå ned i dybden med den....

Mange hilsner

en forholdvis ny blogger

Malene