Sunday, December 10, 2006

Aktivitet før eksamen


Javel ja... så kom også jeg over på BetaBlogger - så må vi se hvordan det kommer til at gå :)

Det er længe siden jeg sidst har fået postet, men for en gangs skyld, betyder det ikke, at jeg ikke har lavet noget. Denne lille bamse er inspireret af ihanna's hæklede bamser, og er en gave... til hvem siger jeg ikke endnu ;) Det er godt nok længe siden selve bamsen blev færdig, og snart også længe siden den fik øjne og hjerter (der er også et lille bagpå). Men nu er den helt færdig=blogget her på siden :)


Før mit indkøbsstop startede, købte jeg noget bourdeaux-rødt kid-mohair i Rita Stoffer på Trøjborg, med tanke på et tørklæde til mig selv. Efter lang tids kiggen i blade og bøger, uden at finde "lige dét tørklæde", måtte jeg overgive mig, og begynde på Swallowtail Shawl af Evelyn A. Clark. Det er hende, der også lavede Flowerbasket Shawl, som har været et stort hit her på stedet ^_^ Så mon ikke også Swallowtail var et ok projekt? Hun skuffer ikke! Mønsteret er flot, elegant og lige min stil... og det blev endnu mere min stil da jeg begyndte at strikke! Det er super nemt at lære udenad - selv for min læse-trætte hjerne - det går som en leg! Eneste der gav mig koldsved, var de små "nupps" i anden mønsterrapport, hvor man på retpinden strikker en masse masker (inkl omslag) i én maske, og på vrangsiden strikker 5 vrang sammen... det lyder svært og uoverskueligt, men også det gik nemt, da først jeg kom igang, og fandt ud af at rykke lidt i garnet: de omkringliggende omslag giver rigeligt plads til at strikke så mange masker sammen på én gang.
Det har vist taget et par uger med svingende aktivitet at strikke hele sjalet... altså noget hurtigere end FlowerBasket i første omgang.
Så en lille faktaboks er vist på sin plads:

Pattern: Swallowtail Shawl by Evelyn A. Clark - Interweave Knits fall 2006

Yarn: 40 g Kid-mohair

Needles: 3,5 mm bamboo straight

6 comments:

Fru Schwartz said...

Hamrende smukt sjal..hold da helt op!! (og dejligt at høre nyt fra din kant igen!)

Knus Helle

The Silent Knitter said...

Det er et utrolig smukt sjal - og det har du da også fået hurtigt færdigt, meeen der er jo også brug for "afstressning" i eksamenslæsetiden ;-)
Tænk jeg vidste ikke, at Rita havde garn !! Jeg var endda dernede forleden og købe knapper til Sukkertrøjen. Jeg har haft strik til salg i Ritas butik, da den lå i Willemoesgade for maaaange år siden ;-)
Hygligt at se nyt fra dig
Kh Hanne V

Britta T said...

Er du da så færdig for et flot sjal, både farve og mønster er fantastisk. Ja jeg var da lidt bekymret for om du havde forladt blogland, men det er dejligt at høre fra dig igen.
Hilsen Britta

marianne lundholm said...

din sjal är jättefin

strikkeforsker said...

Det er rigtig smukt det sjal og farven er vidunderlig. Hvis du kan lide Evelyn Clark mønstre, prøv at kigge nærmere på Fiddlesticks knitting.

iHanna said...

Jag tyckte att jag kände igen kroppsformen - han är väldigt lik en av mina rosa nallar!

:-)

Söt, hoppas mottagaren gillar honom!

God jul!