Thursday, January 11, 2007

Is YarnHarlot right?

Gad vide om ikke der er noget om det YarnHarlot siger? At man ikke skal være sent på den med at strikke til en lille ny der venter på at komme til verden, for den lille kommer når man er færdig med at strikke? Min kusine var sat til at føde den 7/1 (hvilket jeg ikke vidste, ellers havde jeg skyndt mig at blive færdig!), og den 10/1 blev jeg færdig med babysokkerne der var sidste del af det lille sæt jeg havde strikket til den lille nye... gæt hvilken dato der kom en lille dreng til verden? Jeps, den 10. Godt jeg strikkede lidt under morgenmaden! Ellers skulle hun da vist ha' ventet længe ;)
Spøg til side - det blev slet ikke de sokker der blev sendt til Sverige, for de var lidt for tøsede til en sej lille dreng! Det var Infant's fancy silk sock fra Knitting Vintage Socks af Nancy Bush, strikket i ....øhhhhh..... noget dejligt blødt tyndt strømpegarn fra Garnlageret... Qualitas! Puha, der skal nogle gange mange hjerneomgange til at huske noget >.< I stedet har jeg sendt et par almindelige babysokker i blå/hvidt meleret Opal (en rest jeg købte fra en i webstrikgruppen engang), sammen med en hvid djævlehue, et lille halstørklæde, luffer med snoninger og den hæklede bamse (se et tidligere indlæg).

<-- Is YarnHarlot right about babies waiting to be born untill the knitter has finished knitting for it? I'm afraid so... my cousin was set to give birth on the 7th of January, I had no idea about the specific date (was thinking around the 14th or something, don't really know why), and i finished the little socks I was knitting while having breakfast on the 10th. Well. I'm sorry, cousin and especially wee one... sorry that you had to wait untill the 10th to be born ;) -->

øhhh kom jeg lige til at trykke publish ved at scrolle på musen? O.o det ville da være første gang jeg har oplevet det??

Dagens (/ugens/månedens/vælg selv) link: Whip Up kan både være irriterende og inspirerende at have i bloglines! Der kommer utroligt mange indlæg (og sært nok bliver mange opdaterede jævnligt, så jeg ser det samme 3-6 gange?), men der er også en masse inspiration i alle mulige kreative områder! Tag for eksempel denne post med priser til bedste idéer - jeg er vild med de syede tøfler og de små ståltrådsjuletræer! Sådan en post giver tit endnu flere blogs at følge i bloglines ;)

2 comments:

Bettina said...

Enig ang. Whip-Up! Jeg hadve ikke tænkt, at det var dérfor, mange indlæg kom flere gange, men det er i hvert fald en aaaaaaanelde træls nogle gange.
Tillykke med den lille tilføjelse i familien! God timing! :o)

Trine Als said...

Hmm jeg tror YarnHarlot har ret. I hvert fald fik jeg lige Nissen færdig et par dage før Mathilde valgte at komme 15 dage "før tid". Og den skulle med på sygehuset til hjemtransport, så hun kunne jo ikke komme før :-)