Thursday, January 25, 2007

Spending my yarn...

sorry, must have listened too much to old Roxette hits ;)


I'm being a really good girl, doing my best to use all my stash yarn, or at least as much as I can... time is (sadly) limited. So I've not only made a scarf for my sister in law, but also a pair of (very warm) wristwarmers in the same mohair-yarn. Liked the idea so much, that I made another pair for myself in the same yarn, but different colour! It's a very simple pattern: chain 21 and then work around in uhh... double crochet?? I have no idea how to crochet in English >.<>
The baby socks are for some future girl in the family... knitted them in case my cousin got a little girl, but I think the cute boy wouldn't feel boyinsh enough in these, so he got a pair of blue and white raggsocks instead. These are from Knitting Vintage Socks by Nancy Bush, and were SO easy to knit! Lovely pattern, just as the rest I've tried from that book.
Jeg arbejder flittigt på at arbejde lageret, og har nu brugt yderligere 77g (ja det lyder ikke af vildt meget, men i det mindste er det ikke bestillingsarbejde som ikke tæller på lagernedbringelsen ;) ) Der er to sæt pulsvarmere et i sort til min svigerinde og et i turkis-grøn til mig selv. Det er supernemme projekter: 21 luftmasker på nål 4,5 i dobbelt mohairgarn, samles til en ring, og derefter hækles i stangmasker indtil den ønskede længde er nået. De sorte har hul til tommeltotten, de andre har ikke, da der ikke var garn nok.
Babysokkerne er fra Knitting Vintage Socks, og ligger og venter på at der kommer en lille pige i familien engang - jeg strikkede dem til hvis min kusine fik en pige, men lille Konrad ville nok ikke føle sig så meget dreng med dem her på fødderne ;) Så han fik et par blå/hvide raggsokker i stedet. Mønsteret var super nemt at huske og opskriften var også lige så god og klar som de andre jeg har strikket fra samme bog.

3 comments:

Anonymous said...

Hei Elisabeth!

Søte sokker da! Og med pulsvarmere holder man seg god og varm = fin presang ;)

Du - det er sant - det med Swallowtail Shawl. Det hadde jeg ikke tenkt på. Nå fikk du meg i grunnen til å få veldig lyst til å strikke det. Time will show...

Gro said...

Og den anonyme var meg ;)

:o) Gro

Elisabeth said...

*hihi* det havde jeg gættet :)