Friday, October 26, 2007

Gentleman's Shooting Stockings

Gentleman's Shooting Stockings

Jeg strikker sokker. Stadig sokker. Flere sokker! Det er godt, at det er mit favoritstrikketøj ;) Det er en bestilling fra min søster, som har kolde tæer om natten. Mønsteret er fra min favoritbog: Knitting Vintage Socks af Nancy Bush, og hedder Gentleman's Shooting Stockings som overskriften nok har afsløret ;) Jeg strikker dem altså ikke i herrestørrelse! Bare rolig Anne... nok er det nat-sokker, meeeeen de skal jo heller ikke falde af *grin*
Jeg har lavet lidt ændringer hist og pist - 54 masker på omgangen, lige skaft i stedet for læg-indtagning (hvad hedder det egentlig?), og så bliver de selvfølgelig kortere... er kun kommet til hælen på første sok, men hvor er de dejlige at strikke!! Garnet er super blødt (Drops Alpaca) og dejligt varmt, og mønsteret er tilpas nemt at huske, og ikke så nemt at man ikke skal holde øje med hvad man laver.

I'm knitting socks socks socks! This is a pair of alpaca socks to keep my sister's cold feet warm at night. The pattern is Gentleman's Shooting Stockings from Knitting Vintage Socks by Nancy Friday. I love the yarn and the pattern... not too difficult, and not too boring - precisely how a sock pattern should be!

3 comments:

Anne said...

hej Elisabeth:)
Det ser godt ud!! hvor er du bare super søster;)og tak for mailen om allehelgen, ærgeligt du ik kan, men det kan være jeg kan lokke en anden. vi ses:)
knus Anne

Nina said...

Hvor ser de fine ud! Jeg glæder mig til at se de færdige resultat :)
Venlig hilsen Nina

Taxastrikkeren said...

Pisssst! Nancy hedder Bush til efternavn.Det er en pragtfuld bog.

Gitte fra Randers