Saturday, May 10, 2008

Latte baby sweaterSå blev den færdig, og det tog i virkeligheden ingen tid! Den lille dejlige stribede Latte Baby Sweater fra Liselotte... Den er strikket på pind 3mm i arwetta strømpegarn og noget superwash merino babygarn. Der er lidt flere striber i krop og ærmer end foreskrevet, fordi min strikkefasthed over pindene vist var noget skæv. Men slutresultatet er jeg absolut tilfreds med, og håber da også Blop vil synes om den ;)

Knappen er fra Garnlageret, hvor den lå i en skål og så så ensom ud - og pandaer skal man være sød ved! Så den kom med hjem, og pynter nu i halsåbningen:

5 comments:

Liselotte said...

Hvor er den blevet skøn i de farver :-)

Sidsel said...

Den er virkelig sød!

Charlotte Illum Larsen said...

så fin den er blevet - du må hellere lave nogle flere - jeg tror de bliver et hit - og knapperne er da ikke til at stå for.. hilsner fra Ærø

Marie Nordheim said...

Odense, 18. maj 2008

Kære strikker/garnentusiast.

Vi er en gruppe på fire studerende fra Syddansk Universitet i Odense, som er i gang med vores afsluttende eksamensprojekt på sidefaget ”Kultur og betydning”, og i denne forbindelse tillader vi os at rette henvendelse til Dig i håbet om, at Du kan hjælpe os i strikningens og garnentusiasmens tjeneste. Vores projekt omhandler garn og strikning som kulturelt betydningsfænomen i vores del af verden, hvor tilværelsen for mange mennesker bl.a. er kendetegnet ved (over)forbrug og en evig stræben fra sted til sted – både rent fysisk og mentalt. Set i denne sammenhæng er strikning og alt, hvad det indebærer, interessant.

Naturligvis kan vi ikke basere vores projekt alene på vores antagelser, og her kommer Du ind i billedet. Nedenfor er oplistet seks spørgsmål, som vi håber, at Du vil tage Dig tid til at besvare og maile tilbage – og Du må gerne svare så kort og præcist som muligt, men uddybende kommentarer er naturligvis velkomne. Besvarelserne bliver anonymiseret og kommer udelukkende til at danne et fundament, hvorudfra vi kan sige noget generelt om, hvem der strikker og lignende. Dine udsagn vil ikke blive brugt i kommerciel sammenhæng.

Spørgsmålene:

1: Køn

2: Alder

3: Hvem strikker Du til (som privatperson og altså ikke med henblik på salg)?

4: (Hvis Du strikker til dig selv:) Bruger Du det, som Du strikker, i flere sæsoner?

5: Hvad er vigtigst for Dig: garnets pris eller garnets kvalitet?

6: Køber Du garn i en butik eller på nettet? (Hvis ikke Du køber garn på nettet, kunne Du da finde på at gøre det alligevel?)


Med venlig hilsen og på forhånd tak for hjælpen,

Hanne, Kamilla, Mai og Marie


Kontakt: Marie Nordheim: marie_nordheim@hotmail.com

Elisabeth said...

der skal helt sikkert flere små raglantrøjer til! det gik jo lynende stærkt, og den virker bare som et hit allerede inden Blop er kommet!