Sunday, May 18, 2008

Ventekjole og LivstykketrøjeIndrømmet, det tog lang tid. Aaaalt for lang tid, for nu er det jo ikke så varmt længere! Men mon ikke varmen kommer tilbage? ;) Ventekjolen er syet efter et mønster fra Burda, og da først jeg havde fattet forklaringen, var den jo ganske nem!

Modellen er med korte raglan-ærmer og alt for meget løbegang efter min smag (det var bøvlet at få elastik og sikkerhedsnål igennem det hele), men passer rigtig godt.

Jeg har lagt kjolen ca 5 cm op forneden, så længden passede, men ellers er der vist ikke ændret noget. Og nu går turen videre til en ventenederdel eller to, fra Sew what - skirts! så må vi se om jeg kan finde ud af at flikke sådan et mønster sammen. Tror jeg laver en test-version først for en sikkerheds skyld...

Livstykketrøjen skrider hurtigt fremad - efter lidt bøvl ved ærmegabene (og super hurtig hjælp fra Bente Geil - tusind tak!!) er de to forstykker helt færdige nu, og rygstykket nærmer sig slutningen. Så mangler der kun 2 ærmer, og en smule montering... gæt om jeg glæder mig?!

3 comments:

Bettina said...

ÅH, hvor er den dog bedårende! Hvilket nummer af Burda er det? Det må vel kuj' fås på biblioteket? Og den kan jo endda snildt bruges efter fødslen, helt enkel og med et glas hyldeblomstsaft i den ene hånd. :o)

Elisabeth said...

det er et købe-mønster (men jeg ved ikke om det også er i et blad? det overvejede jeg slet ikke... sendte bare manden i byen *grin*
mønsteret er det her: http://www.fjoelner.dk/vismonster.asp?vare=7136&la=dk

den er ikke voldsomt stor hen over maven, så jeg er egentlig i tvivl om, om jeg vil kunne passe den den sidste måned... aner jo ikke hvor meget maven vil komme til at vokse fremover. Men det betyder jo også, at den sagtens vil kunne bruges som almindelig kjole! den er rigtig lækker, og jeg kan lige forestille mig at tusle rundt i en yndig have med blomster i den og et glas iskold hyldeblomstsaft i hånden *suuuuk*
sig lige til hvis du finder den eller noget andet i samme stil i et blad ;)
forresten så er der mønster til både kjolen og en top/tunika i samme mønster - toppen har bindebånd i halsudskæringen og ikke noget under brystet. Så det er 2 for én, og den kan jo varieres i det uendelige med stofvalg og sådan :)

Mary Jane said...

sweet!