Tuesday, June 03, 2008

Hjemmesyet ringslynge
Så blev ringslyngen færdig! Det tog lidt tid at få taget symaskinen frem og klippet stoffet, men da først det var gjort, tog det jo ingen tid at sy den! Den er helt uden pynt efter mandens ønske (vil jo gerne at han også bruger den til at bære Blop i) og så er der stadig stof nok til at sy en pyntet version også, eller en lommeslynge eller noget :) Mulighederne er mange, med et lagen fra Ikea!

Der skal øves på at sætte den pænt, men for et første forsøg gik det da ok? Dukken der ligger gemt derinde lå i hvert fald sikkert nok.

4 comments:

Maja said...

Den er blevet fin, den ser ud til at side godt på din skulder, prøv den eventult med en 2kg pose mel i, istedet for en dukke, det giver dig en bedre fornemmelse af slyngen og giver dig større mulighed for at øve lidt

Sidsel said...

Den ser rigtig fin ud - lækker farve. Er blevet rigtig glad for min ringslynge (som godt nok ikke er hjemmesyet). Kunne ikke få den til at fungere ordentligt i starten, men nu er den et hit til fx at transportere næsten 8 kg baby ned fra 3. sal når man også lige skal have et tæppe, en taske og en flaske vand med ned!

mortil9 said...

OH, den er smuk - og jeg er fudstændig sikker på du kommer til at elske at bære jeres barn deri... go lidt afhængig af at lave flere og andre slynger - en MeiTai når baby er 5-6 mdr. tror jeg også du vil både kunne lide at sy OG at bruge. brugte stoffer og bare lidt nyt kan give de smukkeste, billigste og mest anvendelige slynger ...
Du skrev tidligere at du er inde på Slyngebarn - kan jeg finde dig der? Du kan i hvert tilfælde finde mig derinde...;0)
Kh Susanne

Elisabeth said...

taaaak! ja, en mei tai står på listen over ting der skal syes i fremtiden, når Blop bliver stor nok til den slags :)

og ja, jeg er på slyngebarn - knitting-hamster ;)