Wednesday, June 11, 2008

Flyttetid

Så siger vi snart farvel til den hyggelige lille lejlighed, som har været vores hjem i over 4 år nu. Det er godt nok svært at pakke det hele ned - jeg er ikke særlig god til det med at flytte! Men det er nødvendigt, for vi er begge færdige med studierne, og så skal nye studerende ha' lov at komme til og bo både dejligt og billigt og tæt på uni :)
Vi flytter til mere plads og endda en have! Jeg har luskede planer om at inddrage en lille bid græsplæne til køkkenhave, nu skal jeg bare finde mig en skovl at grave med... og så måske nogle stærke arme som kan gøre den del for mig!

Den lille Blop i maven vokser som den skal siger jordemoderen - omkring 11-1200 gram er det blevet til indtil videre, og der sparkes grundigt derindefra, så der er ingen tvivl om, at det er en stærk lille én vi kommer til at møde senere på sommeren.

I morgen kommer mor og hjælper med nedpakningen, og så er der ikke lang tid tilbage her på adressen. Det bliver nu sært. Men dejligt at komme på landet igen efter 7 år i byen :)

4 comments:

Karen S said...

Held og lykke med omvæltningen. Jeg har en klar fornemmelse af hvordan det er ;) Husk at lade mor slæbe, så du kan passe på maven!

Kh Karen S

Fríða said...

held og lykke med det hele, Elisabeth! der er godt nok store forandringer på kort tid hos jer.
kh.fra Island
Frida

Vivian said...

Det er altsid så underligt at flytte ja - rigtig god fornøjelse med næste kapitel af Livet ;-)

Elisabeth said...

tak :)