Tuesday, February 17, 2009

Nyt legetøj

Jeg beklager på forhånd... en billedløs post. Men søvnen rammer snart tungt i hovedet, så at lege med kamera og billeder lige nu, er vist ikke et hit. Jeg må bare fortælle, at jeg i går var en tur i Lemvig for at hente mit nye legetøj hos Marianne! En lækker Victoria sokkestrikkemaskine! En drøm som jeg var ret sikker på lå mange år ude i fremtiden, for sådan én er jo hundedyr! Men jeg var heldig, Marianne kan ikke strikke på den og solgte den videre :) Så min drøm gik i opfyldelse lang tid før jeg havde turdet håbe. Nu skal jeg "bare" ha' købt de par nåle den mangler og så lige lære at strikke på den ;) Men det kribler i fingrene for at komme igang, så det skal nok lykkes! Kunne jeg starte min "karriere" som strikker med 2,5mm strømpepinde, så kan jeg også lære det her! (Jaja, jeg stoler på mine egne evner lang tid efter jeg måske burde have indset, at det nok var smartest at opgive et projekt *grin* )

Men i mellemtiden skal man holde sig beskæftiget, så på rundpinden sidder en ny striktrøje til Valde, for han er ved at vokse ud af den blå-hvide Latte Baby Sweater. Denne gang bliver den til en top-down version, fordi jeg ikke er sikker på hvor langt garnet rækker... garnet er Lima i 2 grønne nuancer, en mørk og en lys. Det skal nok blive en lækker lille sag - jeg håber bare at jeg har ramt rigtigt med størrelsen... ellers bliver det en barselsgave, og så må jeg starte forfra med en ny og større til betteskid ;)

Symaskinen er desværre ikke med på ferie - men der ligger stof klar til små lækre chokoladebrune velourbukser til minihamsteren...

1 comment:

Anonymous said...

Hej

Tillykke med din sokkestrikker. sender du ikke et billede? er selv indehaver af 3 stk. og jeg er vldt glad for dem - alle sammen. :-) God fornøjelse med at lære det!

Tina H