Wednesday, September 29, 2010

Vest til Valdemar

Kæk som jeg er, gik jeg i den lokale børnetøjsforretning, og regnede med et KÆMPE (ok, men så da i hvert fald et nogenlunde fornuftigt... nå, så i det mindste 2-3 forskellige!) udvalg af veste til små drenge som skal holdes lune i efteråret. Nej. Det havde de ikke - jo der var da lige en tilbage i restekassen udenfor. *haps* den tog jeg, for lækker det var den! Men en beholdning på 2 små tynde bomuldsveste giver jo ikke nok varme - og ikke nok at skifte med - til en dreng som helst vil spise selv, og helst uden hagesmæk. (Ikke at han spilder meget, forbløffende lidt faktisk, men en klat havregrød midt på maven er ikke sådan til at overse ;))
Sidste år købte jeg noget kogt uld i Stof og Stil, for at sy en varm sovejakke til barnevognen... altså... Valdemar når han skulle sove i barnevognen! Det kunne ellers se smart ud med sådan et blåt uldent overtræk til barnevognen *grin* Nu er et stykke af det forvandlet til en hurtig vest med chokoladebrune ribkanter. Billedet er blevet lidt mere gulligt end virkeligheden, men I fanger nok idéen?
Mønsteret er fra "Sådan syr du børnetøj fra 1-4 år i enkelt design" af Rikke Misciattelli. Størrelsen er 98, for de springer åbenbart 2 størrelser pr gang, så 92 findes ikke... og jeg ville alligevel ikke satse på at 86 passede mere end en kort tid. Så nu er den vist lidt til den store side, men så kan man jo være heldig, at den når at blive brugt til næste efterår også :)

3 comments:

Anonymous said...

synes helt klart at du skulle lave en til hans "tvilling" -
knus Mette (indomie)

Elisabeth said...

jamen hans tvilling skal da ikke gå vesteløs!! stakkels barn ;)

Anonymous said...

hans mormor lovede at strikke nogen sidste år - det blev aldrig til noget, så ja han er et stakkels vesteløst barn :)
Mette