Friday, January 28, 2011

Nu med billeder ;)

Kablet blev fundet! Det var "Mors lille hjælper" aka. Valdemar, der havde fundet det, og åbenbart tænkt "det ved jeg da godt hvor hører til, jeg sætter det lige på plads..." og havde så sat det i usb-stikket i fars computer! Dygtig dreng!
Nå , men så er der jo også mulighed for at vise lidt af hvad jeg går og nørkler med... det andet kamera kabel er også vendt hjem, men nu får I lige mobil-billederne, for i går var det mobilen jeg havde med mig.

En lille forsmag på kjolen jeg syr til mig selv:
Trådene skal selvfølgelig hæftes på bagsiden, men så langt er jeg ikke kommet endnu.

Der kom nemlig et andet projekt imellem: posebukser til svigermor! De er så temmelig nemme at sy - især når man har modtageren i nærheden, så man kan få målt om det man gør nu også er helt rigtigt. Bukserne blev færdige i går... og svigermor er glad! Pyha, det var godt :)
De er syet efter "Bindebuks" mønsteret fra Stof og Stil, det ene par er i stræk satin, det andet i noget meget tyndt og lækkert bomuld. Jeg har tilføjet en løbegang med elastik ved anklerne, ifølge mønsteret skal der ikke elastik i der, men hun ville gerne ha' noget til at holde myggene ude med ;) Synes også det klæder bukserne med den poseeffekt!

Stræk satin

Tynd bomuld

2 comments:

Lis Rylander Karlsson said...

Det ser ud til at blive en rigtig fin kjole. Det er de små detaljer, der afgør lækkerhedsfaktoren og den ser ud til at være høj her. så gider man bruge det i mange år, når man glædes over sit gode håndværk.

Og så er din svigermor da også heldig! Og sjov:)

God weekend!

Kh
Lis

Elisabeth said...

Tak :)