Monday, April 25, 2011

Aagaard sjalet

I 2005 var vi på ferie på Mors, og var bl.a. omkring Aagaard tekstil og håndværk. Jeg så et skønt sjal der, og uvist af hvilken årsag, så fik jeg ikke købt kittet med garn og opskrift. Men sjalet blev ved med at lure i baghovedet på mig, og da vi var til Uldfestival i Saltum i... 2009? måske? kan jo slet ikke huske det længere! Så fandt jeg Aagaard tekstil og håndværk, og de havde masser af pakker med garn og opskrift til Aagaard sjalet! Denne gang dummede jeg mig ikke, men skyndte mig at købe det ;)
Ravelry siger, at jeg begyndte på sjalet i januar 2010, og jeg har vist ikke fået blogget noget om det andet end en gang sidste sommer, hvor jeg var godt halvvejs, så jeg må nok bare stole på at jeg har husket rigtigt da jeg noterede det på ravelry. Den 20. april 2011 blev jeg så helt færdig med det (elsker når pindene bliver kortere og kortere for hver gang, så er det til at tage sig sammen til at blive færdig) - og nu har jeg også husket at blogge om det! Sikke det går ;)

Nå... I vil også gerne se sjalet?? ;) Her kommer det...
PS. jeg har da selvfølgelig også garn til et mere... i en lækker mosgrøn farve... men det bliver ikke lige nu, at jeg går igang med det ;)

1 comment:

Miss.Møllebo said...

flot sjal, godt forstå du gerne villestrikke et sådant.