Wednesday, April 13, 2011

Natbukser på speed og klunset stol

Muligvis den særeste overskrift længe? Men det er ikke helt galt ;)
Når man 2 minutter i puttetid opdager at Valde mangler nattøj, og alle bukserne i skuffen er i kategorien "ikke behagelige at sove i", så må man jo gøre noget... hurtigt... og det hjælper ikke at sætte sig ud til tørrestativet og puste på det rene men temmelig våde nattøj. Man griber et natbuksemønster fra Ottobre (heldigvis var det tegnet op OG klippet ud!), et stykke jersey i bunken, klipper lidt elastik og sætter fuld fart på overlockeren. Bytter om til den almindelige symaskine og 20 minutter efter panikanfaldet indtraf, fik Valdemar disse bukser på:

Nok næppe de kønneste natbukser verden har set, men de er bløde, lune og lange nok i benene (faktisk lidt for lange.... nogen der ved hvad man skal give sit barn at spise, for at få lige netop benene til at gro?!)

På genbrugspladsen kan man være så heldig at finde en gammel pindestol. Pindestole har brug for hynder, ellers er de for hårde at sidde på. Vi har firkantede hynder - og stolen er buet. Nå. Så må man jo kaste sig over stof, fiber-halløj og det ondskabsfulde kantbånd, som sjældent opfører sig ordentligt (så hvis du kommer til at sidde på denne stol, LAD VÆRE med at kigge på kantbåndet, ok?! Ellers må du ikke sidde der... jeg siger det bare!)

Men hvad, stolen ser både hyggelig ud nu, og er god at sidde på ;)

1 comment:

christunte said...

Fantastisk natbukse-feberredning!