Monday, August 09, 2004

Færdig med flourish!

Som jeg lovede Helle inden jeg tog på weekend, har jeg fået Anders til at tage billede af mig i Flourish! Billedet er her, med hovede på modellen endda... *huhada* men jeg kunne jo ikke få ham puttet i den, og så må man jo lide foran linsen *suk*
~klik på billedet for at se et mere normalt billede! ;) ~
Den er blevet lidt bredere end beregnet (mig og så strikkefasthed *tsktsk*), ærmerne er kortet mange cm af i forhold til opskriften og jeg kunne godt have tænkt mig, at ærmehullerne begyndte lidt længere oppe... men jeg kunne ikke lige overskue at pille det hele op og strikke om, da jeg havde syet den sammen ;) Og alt i alt er jeg ganske tilfreds med den, da det er den første rigtige bluse i min egen størrelse jeg har strikket! Pumpkin (22/6 2004) tæller vist ikke helt i det regnskab, når man tænker på hvor lille den er ;)

10 comments:

Froding said...

Den ser jättefin ut! Den skall du vara stolt över. Alla fel man gör ser man bara själv, tänk på det. Jag som inte sett mönstret tycker den ser helt felfri ut!
Lycka till med nästa projekt!!
Marianne

Elisabeth said...

Hej Marianne :) Tak for din ros! Du har helt ret - det er kun mig selv der ser fejlene... og selvom den er lidt for lun nu, tror jeg den bliver godt brugt når det bliver lidt køligere i luften!

hilsen Elisabeth

Bettina said...

Hej Elisabeth!
Søøøøøøøde modeller! :o) Du ser helt anderledes ud på dette billede end på det foto, du havde lagt på din "gamle" blog...skægt, her får jeg et andet indtryk af dig. :o)
Ja, jeg glæder mig faktisk også, til jeg får hænderne fri...og tålmodigheden...til at færdiggøre noget overkropsbeklædning til mig selv...

strikke_jane said...

Hej.

Du kan sagtens være stolt af den bluse, den er rigtig fin. Hyggeligt også at få et ansigt på.:-)

Vivian said...

Hej din lækre model-steg ;-)
(Helle, der kan du sør'me se, hoveder kan godt komme med i blogs *hint-hint* !!)
- Og blusen er også flot, hi hi, og velkommen tilbage fra ferien !!

Mange hilsner fra Vivian

Elisabeth said...

Bettina: jeg håber da at det er positivt ;) På det gamle billede havde jeg ikke brillerne på... og var egentlig kravlet i seng, da billedet blev taget *G*

tak for jeres søde kommentarer! Jeg er lidt stolt over, at jeg faktisk blev helt færdig med den, for jeg har aldrig strikket noget så stort... kun tæppet som jo er i mindre etaper, så det føles ikke så stort :)

Hannestrik said...

Hej Elisabeth.
Hvor er den blevet fin, at der er noget du gerne ville have anderledes, det ved du så til en anden gang, så tager du bare mål fra den. Jeg er glad for at se den, men også meget glad for at få sat ansigt på dig.
Mange hilsner Hanne

Fru Schwartz said...

Der var den jo...Både du og Flourish ser dårende dejlige ud! Og jeg er nødt til at spørge dig..Har du ikke taget lidt på i ferien?!;-)

Jeg vil se om jeg kan tage Vivians Vink med en Vognstang til mig og få produceret et Rapunzel billede..med hovede?!*GG*

Knus fra Helle

Elisabeth said...

1 kg er vist hvad det kan blive til på vægtfronten... svigermor laver jo sows og ikke sauce... ;) men er da på 46 kg nu, så jeg er jo blevet en kæmpe *G*
Ja, Rapunzel kan ikke bare sådan rende rundt i din blog uden hovede, kan du så se at få det sat på ;)

Anonymous said...

Wow, Flourish looks really good! :-)

Marjut