Friday, August 13, 2004

Fremskridt/progress


Det her er meget nemmere end jeg troede! Det går så hurtigt :) Garnet er virkelig behageligt at strikke med, og jeg tror vanterne bliver vinterens favorit!

This is so much easier than I thought! These mittens are so fast knit - the yarn is really nice to knit with, soft and not itchy at all :) I have a feeling, that these mittens will be the favourite this winter!

4 comments:

Anonymous said...

søde vanter, godt med lidt nostalgi!!
kh hanne

strikke_jane said...

Vildt søde vanter. Jeg sidder her og bliver helt nostalgisk:-)) De minder om nogen min mormor strikkede til mig da jeg var barn.

Karin MALLE Jegsen Petersen said...

sikken en god ide at blive forenet med sine bardomsvanter........og hvor sødt...at din mor har gemt på dine gamle vanter i alle de år! Rigtig flot mønster.....har du en anelse om, hvad det hedder?
KH Malle

Elisabeth said...

Jeg ved faktisk ikke hvad mønstret hedder... jeg skal huske at spørge min mormor om det, næste gang jeg snakker med hende!
Jeg er faktisk blevet færdig med første vante nu... orker bare ikke at tage billede osv. lige nu :) Men den passer, og jeg måtte kun pille tommeltotten op én gang *S* jeg har en dårlig vane med at lave tommeltotterne for brede *hovsa*