Saturday, December 11, 2004

Isolering skal der til?


Jeg vil lige skynde mig at sige, at jeg har fået lov af Anders... til at købe 400g possum garn til en trøje til mig selv :)
Garnet er bestilt hos Sommerfuglen og koster kun 22,50 pr 50g! Det vil sige, at jeg får en lækker trøje for kun 180,- (igen! Det samme som garnet til Sukkertrøjen har kostet). Så skal jeg jo bare finde ud af hvilken trøje det skal være... men det kan jeg først når jeg har garnet i hånden.

Hemmeligheder: i skuffen under sengen ligger en strikket julegave, som bare skal pyntes, i strikkekurven ligger en der er undervejs, i vaskemaskinen ligger en 3. og halvdelen af en fjerde ligger i en æske... men hvem der skal have hvad - og i det hele taget hvad det er får I ikke at vide! ;) DOH kom lige i tanke om at jeg glemte at tage et "før-billede" af det der ligger i vaskemaskinen! Nå, pyt :)

6 comments:

Mette said...

Hej Elisabeth, den trøje vil jeg da godt vide mere om!!! Til den pris er min interesse vakt! Fortæl endelig!
k.h.
Mette

Elisabeth said...

Er det sukkertrøjen du mener? Det er en model af Marianne Isager, fra bogen strik a la carte. jeg strikker den i gotlandsk pelsuld i stedet for hendes eget garn (fattig studerende osv ;)) og så på pind 2½ i stedet for p 3. Så slipper jeg også for at bruge 2 tråde garn. Den ser ud til at blive rigtig lækker! kradser sikkert, men det er jo også en cardigan, så jeg vil jo alligevel have noget under den :)

Mette said...

.....det var fordi, at jeg blev så imponeret over, at du kunne strikke en trøje så billigt, at jeg straks blev interesseret. Bagefter læste jeg at du ikke vidste, hvad du skulle strikke af garnet. Så jeg må vente i spænding!!!! Sukkertrøjen har været på min liste over kommende projekter, men jeg er blevet lidt "skræmt" af at høre fra andre. Den er udskudt lidt!

Elisabeth said...

:) ja, jeg glæder mig til at få garnet og se hvad jeg mon kan finde på... men sukkertrøjen skal være færdig først (hvis det kan lade sig gøre?) og den ligger stille i øjeblikket, pga. panikstrikning på julegaver... sjalet til mormor skal være klar til afsendelse senest den 16.! Men det går hurtigt fremad, så hvis bare jeg bruger pauserne i eksamensskrivningen fornuftigt går det nok.
Hvis du skal strikke sukkertrøjen i str mellem behøver du vist ikke bekymre dig om opskriften, det er kun andre størrelser der giver problemer :) og når jeg engang er færdig med den, sender jeg gerne en vejledning i hvordan jeg er kommet frem til målet *S*

Mette said...

Hvilket garn har du strikket sukkertrøjen i? Jeg vil tro, at jeg nok skal have en str. M, det plejer jeg som regel at bruge.

Elisabeth said...

jeg strikker den i gotlandsk pelsuld :) det kradser lidt, men den skal også mest bruges som en "jakke"... og det bliver rigtig pænt! ikke så sjasket som andet jeg har set... holder formen rigtig pænt, så vidt jeg kan bedømme ;)