Thursday, December 02, 2004

Luffer med snoninger


Det vil ikke rigtig lykkes for mig at tage et billede af de små luffer jeg har strikket, i det samme Arwetta-garn som huen og tørklædet... så I må nøjes med det fra siden hvor jeg har opskriften fra. Dem jeg har strikket er i den samme støvede blå farve som resten - ét nøgle arwetta rækker åbenbart til det hele... men hvis jeg skal strikke et helt sæt igen tager jeg nok tørklædet til sidst, for jeg manglede lige nogle meter i at få det til at strække... heldigvis havde jeg en lille rest fra dengang jeg strikkede strømper af det første nøgle :) Men det er simpelthen det blødeste dejligeste garn man kan tænke sig!

I morgen tager vi hjem til julehygge hos mor og far - så skal vi bage småkager, lave konfekt og julepynt! Glæder mig helt vildt, for det er vist flere måneder siden jeg sidst har været hjemme! Det bliver skønt :)

5 comments:

Fru Schwartz said...

Nårhh, hvor er de nuttede!! Og ja til at Arwetta er superblød, dejlig og økonomisk i brug...det' jo hele 3 ting!

Smil fra Helle

Mette said...

Hej Elisabeth. Jeg har netop bestilt garn til hue, halstørklæde og luffer til en ny bebs i familien, men jeg kan ikke finde min opskrift på luffer, kan du hjælpe mig?! Det lyder hyggeligt med weekendens julearrangement. Selv skal jeg en lille tur i Tivoli med familien i eftermiddag og glæder mig allerede.

kærlig hilsen
Mette

Bettina said...

Nuuuuttede, det er de...så det er dine sikkert også! Ja, Arwetta er superlækkert, og bestemt til en god pris - fuldstændig enig!

Elisabeth said...

Hej Mette :)
Lufferne er fra siden her http://www.silkeborg-uld.com/index.php hvor du går ind under Filcolana og derefter opskrifter. Opskriften hedder Babyluffer, jeg tror man henter den som word-dokument eller noget... huen er djævlehuen fra samme side og tørklædet er et jeg fik fra webstrikgruppen... kan godt sende det til dig hvis du er interesseret? Skal bare lige hjem fra weekend og være sikker på at jeg har din mailadresse :)

KH Elisabeth

Mette said...

Hej Elisabeth. Jeg klarer mig! Hueopskriften har jeg fundet hos Filcolana, så jeg kigger bare igen. Tak for det! k.h. Mette