Monday, May 23, 2005

wickel-pulli og eksamen

Eksamen er skudt i gang, jeg har rundet den første side af opgaven - nu mangler der kun 9! Vi skal aflevere fredag kl 10, så der er ikke så meget stress på som tidligere eksaminer, hvor man skrev fra man fik udleveret opgaven og til kl 3 om natten, hvorefter man faldt i søvn, og forhåbentlig vågnede tidsnok til at læse igennem og rette de (mange) søvnige slåfejl, og derefter cykle i al hast til uni for at aflevere. Nu kan man jo ligefrem nå at tænke over det man skriver *G*

Men lidt afstresning skal man jo stadig have, når hovedet snurrer af viden er det rart at kunne sætte sig og strikke lidt... i går blev jeg færdig med en lille babytrøje fra "Strik til ønskebørn". Det er den samme model som jeg tidligere har strikket i lyserødt.
Men Netto-garnet (dejligt tyndt mohair) som så mange i webstrik gruppen har købt, skulle jo også gerne blive til en lille sommerbluse til mig selv, så jeg er begyndt på den søde "wickel-pulli"! Helle har strikket en tidligere, og nu måtte jeg bare have en selv! Garnet jeg strikker den i er lyst mintgrønt, og passer perfekt til min yndlings-sommerkjole... som har bare skuldre, så en lille slå-om-bluse er vist helt perfekt :)

1 comment:

Sophie said...

Vi er GNI'er ;)