Sunday, January 08, 2006

Tiden flyver, når man har det sj... næh... når man læser!

I've been too busy to blog, exams are taking all my time! But I have a little work to show for the Christmas and New Year: a tea-cosy I crocheted in thick wool and lined with some cotton fabric from IKEA, and a pair of Jaywalkers! I just love them!! The pattern is great to knit, and looks really good - and still it is easy enough to be TV-knitting :) Pictures below.

Nu må jeg tage mig sammen, og få blogget lidt oftere! Ikke at der har været så meget at skrive om, der er ikke specielt meget tid til at strikke. Men lidt er det da blevet til, og jeg er færdig med at læse pensum til eksamen den 12. (så skal jeg "bare lige" repetere det hele i min læsegruppe de næste 3 dage *suk*), så jeg fejrer med at opdatere med et par billeder ;)


The-hætten her er hæklet i noget tykt Sandnes uldgarn fra Kvickly (jeg tror det var sidste vinter jeg købte det). Jeg har i lang tid haft det liggende i strikkekurven, uden at få den helt rigtig. Jeg ville gerne lave den i stil med en alfehue, men det gik bare helt galt! Så jeg gav op og hæklede en stor firkant, som er hæklet sammen (ja, den ene kant er MEGET ujævn, det skyldes min aldeles utrænede hækleteknik *G*). Jeg har foret med noget kraftigt bomuldsstof fra IKEA - en rest efter betræk til en lænestol - og blomsten er i samme stof. Perlerierne er en god blanding af Nettos, Brugsens og Søstrene Grene's.

Jeg gik i stå omkring forårs-eksamenstiden i Sokkeklub 2005, men jeg har en plan om at tage revance i år. Sokkestrikketrangen har ramt mig med fuld kraft efter at jeg så flere forskellige Jaywalkers rundt omkring... I det hele taget er jeg vild med Grumperinas blog! Nå, men de ribstrikkede sokker med den mislykkede hourglass-heel blev pillet op, og jeg slog op til Jaywalker-sokkerne. Og vupti, januars sokker er færdige *S* De blev begyndt i december, but who cares, jeg bestemmer jo selv reglerne i "min sokkeklub" ;) Jeg har samlet en stak gratis online opskrifter, som ser spændende ud, og så har jeg bestilt Nancy Bush "Knitting Vintage Socks" som kommer en gang i løbet af de næste par uger. Det glæder jeg mig til!

To andre færdige projekter er et almindeligt retstrikket sjal og et par Mrs. Beeton pulsvarmere i samme garn som sjalet. De er SÅ bløde og dejlige, skal nok huske at lægge billede op snart :) Og garnet er såmænd i den helt billige ende: Morella fra Løvbjerg og mohair fra Netto. Men mere om det senere.

6 comments:

Susanne said...

Dejligt at der blev liv igen :o) Jeg skal nok krydse fingre d.12. !! Din tehætte er fin og den sjove kant er vel bare UNIKA ??? Kh Susanne i Silkeborg

strikkeforsker said...

Jeg er enig med med Susanne, det hedder UNIKA strik :-)
Glæd dig til Nancy Bushs bog.
Held og Lykke med eksamen
Ulla

Dorte said...

Jeg synes din thehætte ser sød og effektiv ud - god idé at applikere en stofblomst på noget hæklet.
Kh Dorte

strikke_jane said...

Jeg krydser ALT hvad jeg har for dig til din eksamen: fingre, arme, ben og strikkepinde :-))

Bettina said...

Det fede og personlige ligger i detaljerne - uden blomst var det "bare" en hæklet pose, nu er den en fed tehætte. :o)
Held og lykke..min bettebror ligger jo i samme stress-eksamens-boble som du, så hils ham. *fnis*

Marie-Louise said...

Sjovt- jeg har også leget med tanken om at oprette min egen private strømpe/sok-klub. jeg har det mest fodkolde gulv man kan tænke sig, så det ville være rimlig oplagt. Tillykke med din eksamen forresten:-D