Sunday, March 26, 2006

En amineko færdig...

Både Jeanette og Merete er snart færdige - tjek billede hos Merete! Marianne hækler også derudaf - både frem og tilbage ;) Men du er da halvvejs, Marianne!
Hvordan går det for jer andre? Send bare billeder hvis I vil :)
Jeg blev færdig i går... jeg kan se nu, at snuden vist ikke er blevet helt så stor som den oprindeligt er, men jeg synes han blev ret nuttet alligevel. Han sidder der på min knappe-dåse med et skævt smil :)
Jeg er ret overrasket over, hvor nemt det var at hækle ham! Bortset fra en øm pegefinger, så er det bare gået som ..øøhh... smurt i spindeolie? ;) Aflukningen på snuden har jeg lavet som Bettina foreslår, det er også sådan jeg vil forstå den engelske version... nu forstår jeg mig jo ikke rigtig på hækling, så jeg ved ikke om der er andre måder at gøre det på eller om jeg gør det lidt forkert... men jeg synes snuden blev en smule skæv? Det er nok bare fordi jeg er begynder *S*
Ændringer i forhold til opskriften: jeg har ikke fyld i arme og ben - kun hoved og krop. Ellers kan de vist ikke bøjes *S*

Pattern: Amineko - here in Japanese and Danish
Yarn: 100% acrylic from coop and some white leftovers, also acrylic I guess.
Hook: 3mm which gives a tight fabric - no stuffing peeping through :)
Rating: so fun to make! And easy! and... fun!! *BG*

7 comments:

Marie-Louise said...

Super sød kat Elisabeth. Jeg tror nok jeg snart følger trop:-)

Merete said...

Nej, hvor er den bare sød. Jeg synes snuden er meget tilpas. Jeg er bange for at min bliver for stor. Har du kommet fyld i snuden?

Elisabeth said...

Marie-Louise: vil du på listen? Jeg tror den her "along" fortsætter læænge... jeg skal i hvert fald lave flere *G*

Merete: Jeg tror ikke snuden kan blive for stor - det ser bare vildt kært ud :) Jeg har ikke kommet fyld i, den er jo dobbelt som en pose eller hvad man nu skal sige, så bagsiden giver lidt fyld til den... jeg syede den også fast sådan at den buler en lille bitte smule, så blev stingene skjult under snuden. Men hvis man laver snuden meget større, kan det godt være, at der skal en lille smule fyld i? Så den ikke bliver for flad i forhold til hvor bred den er?

Chris said...

Hej Elisabeth!
Hmmmm .... jeg bliver vist nødt til at hoppe med på vognen ... Ikke kun vedr. katten, men Amigurumi generelt :-))
Er startet på katten, men har helt sikkert lyst til at eksperimentere med flere ;-))
Har du set disse to links:
Et væld af fotos - inspiration i stor stil http://www.flickr.com/photos/38635695@N00/
og her en side der også er ren guf:
http://gourmetamigurumi.blogspot.com/
Kunne du tænke dig, at lave en sektion i din "Sidebar" med links til div sider, hvor vi kan finde Amigurumi?
"Miniaturehilsen" ;-))) Christa

Elisabeth said...

Christa: jeg putter dig på listen! Og god idé med amigurumi-links i sidebaren, det havde jeg da slet ikke tænkt på *doh* :) Linksliste kommer senere (i aften eller i morgen alt efter hvornår jeg får tid), jeg har også nogle under favoritter...

Merete said...

Hej Elisabeth. Nu er min Amineko også færdig. Glæder mig til at se flere.

Dorte said...

ok - jeg overgiver mig ... nu har jeg set på alle disse små hæklede væsner alle vegne - er endda gået igang med en kat, så mon ikke jeg bare skal tilmelde mig din .... øh hækle-along ???
kh Dorte