Thursday, March 23, 2006

Thursday is crochet-along-day... I guess?

Hvordan går det med de fugleinfluenza-sikre katte rundt om i det danske land? Skriv endelig, og link til billeder, eller send mig (eforgaard @ paradis .dk) billeder, hvis ikke du har en blog! Så lægger jeg dem her :)
Jeg har ikke selv fået taget billeder endnu, men det går hurtigt fremad med hæklingen. Nu mangler faktisk kun den skræmmende del, hvor det hele skal samles og der skal broderes ansigt på... det er nervepirrende! Nå ja, og så et par ører, men det tager nok heller ikke så lang tid :)

2 comments:

Jeanette Hegaard Hansen said...

Det går stille og roligt med katten - den kan i hvert fald klappe nu *S*, hoved, krop og arme er lavet, mangler ben og øre + montering. Der bliver ikke lavet noget her i weekenden, da jeg i morgen tidlig tager til barnedåb i Svendborg, men jeg vender stærkt tilbage........ Glæder mig til at se I andres resultater.
kh Jeanette

Merete said...

2/3 ca. er nu lavet. Jeg fotograferede den i dag ude på altanen. Det sværeste bliver nok at lave snude og at sætte ørerne pænt på. Anden omgang på snuden hedder for øvrigt: 2 fm i hver fm (14). Køber nok garn til en grå kat også. Jeg har en Russian Blue kat, der er meget levende, så den vil blive glad for en lillebror.
KH Merete