Sunday, October 24, 2004

Fremgang på sukkertrøjen

8 frem og 2 tilbage... og så frem til pind 26 ;) Det begynder at ligne noget nu... 2 knaphuller, og jeg er begyndt at tage masker ud... jeg strikkede mens vi spillede rollespil i går, og forbavsende nok gik det godt med at styre både spil og strik! Jeg er allerede blevet ret glad for den her opskrift... det er jo skønt at vide, at man ikke skal sidde og strikke 2 ens forstykker engang når man er færdig med ryggen... der kommer bare 2 ærmer på et tidspunkt! Jeg tror det vil virke godt på motivationen ;)

2 comments:

Bettina said...

Hejsa!!
Ja, sært nok så er den enormt let at strikke, den kære trøje...af en eller anden sær grund kører det bare deruda', måske fordi der er så enkel variation i mønsteret at det går så let som glatstrikning, men dog aligevel byder på lidt nyt til fingrene hele tiden.

Elisabeth said...

ja det er jo det der er så dejligt ved den... det går lige så hurtigt som sokkestrikning, fordi det for det meste er retmasker, men samtidig kører man ikke sur i det, for man skal hele tiden holde øje med hvad man laver... det er perfekt *G*