Tuesday, November 16, 2004

At læse og strikke... på samme tid

Multitasking
Når nu man så gerne vil så meget, men ikke har 48 timer i døgnet... hvad gør man så?
Man skal jo sørge for at få læst det der skal læses. Til det bruger man et par øjne, et sæt lår at lægge bogen på og ind i mellem en hånd at bladre med.
Dernæst vil man jo gerne strikke lidt. Til det bruges 0-2 øjne alt efter sværhedsgrad af strikkeriet og 2 hænder.

Så må man jo konkludere, at det godt kan lade sig gøre at gøre begge dele på én gang! Bogen i skødet, strikketøjet hjælper til med at holde siderne på plads, hænderne strikker og holder ind i mellem pause for at bladre, øjnene læser og skeler af og til til strikketøjet, så man ikke kludrer alt for meget :)
Hastigheden er en smule nedsat, men hvilken dejlig fornemmelse af at kunne lave flere ting på én gang! Og det virker på samme måde som til forelæsningerne: er hænderne beskæftiget, sidder lærdommen bedre fast!


Hemmeligheder Gaven til hemmelig ven #4 er nu købt... så skal der bare skrives kort, pakkes ind og sendes...

Meget af det jeg strikker for tiden kan ikke vises her, for det er julegaver... men jeg ligger ikke på den lade side :) Har allerede 4 julegaver klar, og har 3 mere i tankerne... og vi er kun i november!

3 comments:

strikkeforsker said...

Enig!
Jeg har gjort de samme erfaringer med strikning og artikellæsning... Jeg læser ligesom for hurtigt uden strikketøj :-))

Anonymous said...

Hej fra en strikker som ofte har overvejet at strikke til forelæsningerne på uni. Jeg har aldrig turdet at "springe ud" på universitetet eller handelshøjskolen. Strikkede engang i en dansktime i gymnasiet, hvor min lærer straks kommenterede på det. Noget med "det var ligesom de hønsestrikkere han læste med på universitet i 60'erne".
Jeg vil gerne høre, om du har fået nogen reaktioner på det? Det kan måske give mig mod på at gøre det samme :-)

Anonymous said...

Hov det var ikke meningen at være helt anonym...
Sanne