Thursday, November 25, 2004

Julen er hjerternes fest


Det sker ikke så tit at posten kommer med spændende breve og pakker, men i dag dumpede et dejligt brev ind ad brevsprækken! Det kom fra Mette som gerne ville hjælpe mig igang med at lave mine egne "perlerier"! Og hun har så sandelig fået sat skub i mig med perlerne, for det var det mest inspirerende brev jeg længe har fået! Prøv lige at se det smukke hjerte hun sendte med!! Det kommer selvfølgelig ikke helt til sin ret, for det er det smukkeste julehjerte med perler i grønne nuancer! Det glimter og stråler, og jeg kan slet ikke vente til den 1. december hvor jeg må hænge det op *G* Og indtil da skal jeg igang med at lave flere selv... tror de fleste vil blive glade for sådan et hjerte :)
TUSIND TAK Mette, det er virkelig sødt af dig at gøre så meget for mig!

7 comments:

Mette said...

Hvor er du sød, Elisabeth. Jeg tog lige et runde for at se, hvem der havde noget nyt på beddng, alt i mens jeg var lidt fraværende.... Du kan tro, at jeg vågnede op, åde over din søde hilsen og over,at du kunne præstere et "ordentligt" billede at mit hjerte, det kommer ikke rigtigt til sin ret med vores kamera. Jeg glæder mig til at se, hvad du får lavet. Det ER nemlig rigtigt, at det skinner!

Bettina said...

Waaaauw, Elisabeth!! Hvor er hjertet flot!! Jeg har faktisk sat mig for at lave små hjerter lidt som dette, sammen med Anna i weekenden, for jeg tror godt, det kan la' sig gøre med en 2½-årig...på en eller anden måde. Men naturligvis ikke så flot - det er jo også en del af charmen ved børnenes ting. :o)

Elisabeth said...

Mette: jeg glæder mig bare sådan til at komme igang! Fortalte min mor om hjertet, og hun ville meget gerne se det, og sikkert også selv lave nogle!

Bettina: ja, nu må vi se hvordan det går for mig når jeg selv kommer igang... jeg ved hvor systematisk min hjerne arbejder i den slags ting, så jeg skal vist koncentrere mig for at lave et der er lige så naturligt tilfældigt og fint som Mettes her :)

Anonymous said...

Hvor er det fiiint...Og det GLIMSER!!! ......It must be mine! Mwahahahahaaaaaa!!!! *Waves hand in circular motion* "You didn't see ANYTHING!"

Fantom Hamsteren aka The Fantom Hamster

Elisabeth said...

*LOL* Phie!

Bettina said...

Elisabeth, du kan strikke på svensk, så at sige *s*, så tjek lige dette sjal! http://www.icakuriren.se/ArticlePages/200411/05/20041105123351_Icak594/20041105123351_Icak594.dbp.asp

strikke_jane said...

Hold op en lækker gave bare sådan lige at få ind med posten. Næsten slet ikke misundelig. Jeg er tyvstartet lidt med julepynten i dag. Har lavet adventkrans og fandt lige lidt andre julerier frem - uha, hvor det bare er hyggeligt at gå rundt en hel formiddag i nattøj og morgenhår og bare før-julehygge:-)