Wednesday, January 05, 2005

one to go

af eksaminerne altså! jeg bestod den mundtlige i dag, og mangler kun en 10-dages skriftlig eksamen nu. Og den starter først den 21. januar, så jeg har lidt tid til at strikke inden da :)

Sukkertrøjen går fremad på bedste beskub: Ryg, forstykker og det ene ærme er færdigt. Jeg ved ikke hvordan det helt præcist vil komme til at passe sammen ved ærmerne, men jeg har regnet så godt jeg kan... og satset lidt hist og pist, og strikket noget i størrelse "lille" og noget i "mellem"... og håber at det går!


I passed one exam today, still waiting for results for two and only one to go now... but that doesn't start until January 21. so I have a couple of days to get some knitting done!

Sukkertrøjen is moving forward, although a bit wobbly... I've finished the back, the two fronts and one sleeve... some of it has been knit in size small (following my own calculations) and some in medium... and now I'm just hoping that it will all fit together in the end!

4 comments:

Fru Schwartz said...

Tillykke Elisabeth - både med bestået og med lidt strikketid (for det må da være tiltrængt efterhånden?!

Knus fra Helle

strikke_jane said...

Tillykke med overstået eksamen. Gid det var mig som var så langt med sukkertrøjen. Jeg mangler lige vendstrikningen på ryggen, det øverste på forstykkerne og BEGGE ÆRMER - SUK. Men jeg er netop idag blevet færdig med slå-om trøjen, så nu må det vist være sukkertrøjen, som står for tur. Har købt en nederdel for et par uger siden, som vil passe perfekt til sukkertrøjen, når den altså engang bliver færdig.........Har lyst til at starte på noget helt nyt, men på den anden side har jeg også lyst til at få "ryddet lidt op" i det som har ligget og ventet længe.....

zeusstrik said...

dejligt at kunne hvile på lauerbærrene, og få lidt kvalitetstid ( strikketid ) oveni. God fornøjelse og NYD i fred.

Elisabeth said...

tak skal I ha' :)
jeg får vist sovet mere end strikket, men det er nok tiltrængt... men der er kun et ærme tilbage af sukkertrøjen, så helt slemt står det ikke til.

kh Elisabeth