Sunday, January 02, 2005

Årets første post

Godt nytår til jer allesammen!
I årets første post kan jeg endda fortælle om fremgang på den frygtede Sukkertrøje! Jeg er endelig blevet færdig med det første ærme (som har ligget stille pga. julemandens værksted, som midlertidigt flyttede ind her ;)). Ærmet er strikket efter opskriften til mellemstørrelsen, og er altså ikke lavet mindre ligesom resten af trøjen. Så ville jeg nemlig ikke kunne få min hånd igennem når jeg syede det sammen! Det ser også ud til at komme til at passe udemærket. Ærmet strikkede jeg nu, fordi jeg ville se hvor stort ærmegabet skal være i den lille størrelse - der ender jeg med at strikke de 21 cm fra det begynder og indtil vendestrikningen starter, som man skal ifølge mellemstørrelsen.
Men men men... jeg tror ikke helt jeg har garn nok?! Et ærme tager næsten præcis 100g garn, der var kun en lillebitte rest tilbage da jeg var færdig... og tilbage i min garnkurv ligger et bundt garn (100g) og så det sære garnnøgle, som var meget tyndere end de andre... og jeg mangler stadig et helt ærme, og resten af ryggen + resten af de to forstykker. Og halskanten.
Men nu strikker jeg ryg og forstykker færdige først, så må vi se hvad der sker :) Færdig skal den i hvert fald snart være!

2 comments:

Anonymous said...

Virtuella her!
JO, jeg får til å kommentere anonymt, jeg har bare ikke funnet ut av det før nå.

:-)
Av og til må man tenke mer enn andre ganger!

mvh
http://virtuella.blogdrive.com

Elisabeth said...

jeg kunne heller ikke forstå at det ikke virkede! godt at se dig her! :)

Elisabeth