Friday, June 10, 2005

fremgang på wickel'n


Ja, jeg har altså strikket mere end bare ryggen... men kameraet løb tør for batteri efter "rygbillederne", så forstykket og mit seneste garnindkøb kommer senere :)

Det går forholdsvis hurtigt med at strikke på wickel'n - pind 4½ er skønt! Bortset fra at jeg kun har et sæt 4½ pinde, og det er nogle store skistave af metal! Jeg skal vist en tur i byen og anskaffe et par i træ, bambus eller andet... og så noget kortere. Alt hvad jeg strikker for tiden ser ud til at være på pind 4½?? Flower Basket Shawl, wickel'n og nu også snart Helles sommertop . Garnet jeg har købt er Lacy fra Løve Garn - 50% bomuld og 50% acryl i en dejlig petroleums-turkis farve!

2 comments:

Mette said...

Glæd du dig til Helles "Spring fling". Den strikkede jeg sidste år og er meget glad for den! Et hurtigt strikketøj! G' lørdag,k.h. Mette

Georgia said...

Well, since I can't understand most of your posts, I will have to go off the pictures. Whatever sweater you are making looks beautiful so far, and is that handspun yarn I spy in your previous entry. Looks great!