Saturday, June 04, 2005

Mit første hjemmespundne garn


Her ser i produktet af en rigtig hyggelig og sjov dag hos Helle! Og shhhh... I må ikke sige det til Anders, men jeg vil helt klart ha' en rok så snart jeg får råd (og gerne lidt mere plads)! Hvor var det skønt og afslappende at sidde og spinde!! Og med lidt mere træning, så skulle det da gerne kunne blive til et tørklæde eller noget :) Det der ligger øverst på billedet er faktisk det første jeg spandt... det nederste, som ikke blev så pænt, er det andet... men da var jeg også træt og spændte i ryggen ;) (man må ha' en masse undskyldninger klar, ikke? ;))

men, alt i alt en rigtig skøn dag :) på trods af regnvejr og forsinkede tog *G*

6 comments:

Mette said...

Godt gået, Elisabeth. Jeg er misundelig på den gode måde! Måske du skulle starte med at overtale allerede nu. Tænk hvis der skulle dukke et godt tilbud op pludselig. G' søndag. k.h. Mette

strikkeforsker said...

Hej Elizabet,

Velkommen i klubben... Det ser da temmelig godt ud. Iøvrigt, så vejer Ashford Joy kun ca. 6 kg og er ikke meget større end en nørds spillecomputer :-)
Pladsforbruget til spindefibre snakker vi ikke om ;-)

Ulla

Birthe said...

Hej!
Velkommen i spindeklubben! Dit garn ser rigtig flot ud, og så glansfuldt. Hvilke slags fibre har du brugt?
Hej fra Birthe P

Elisabeth said...

hej :)

Birthe, jeg tror Helle må svare på hvilken slags fibre det er... jeg spandt nemlig bare ;) men det er rigtig lækkert og blødt, så jeg må nok hellere finde ud af hvad det er for noget, så jeg en anden gang kan anskaffe mig noget af det :)

Fru Schwartz said...

Wensleydale er svaret:-))

/Helle

Vivian said...

Jeg er så imponeret over 'spindere' det er jeg altså, og de 2 nøgler dér de ser på en eller anden måde bare helt vildt "nuttede" ud :-))

KH Vivian