Saturday, November 19, 2005

Første sæt pulsvarmere færdige


Mens "drengene" sad og spillede rollespil, blev jeg færdig med første sæt pulsvarmere. Kanten blev hæklet i hvid mohair (god idé, Helle!) og det ser rigtig sødt ud :) Nu er de klar til at blive pakket ind, og så håber jeg at modtageren bliver glad for dem.
Jeg regner med at skulle lave flere - måske ikke samme model, men det er nu godt at ha' et par til at have under de store luffer når man cykler :)

Opskriften er helt simpel: slå 32m op og strik 52 pinde ret. Luk af, og sy kanten sammen, men lad et hul være til tommeltotten (mål efter hvor den passer bedst). Hækl en kant af fastmasker rundt ved den øverste kant. Fæst alle ender.

The first pair of half mittens are ready to be wrapped up! Now I just hope the recipient likes them... ;)

4 comments:

strikkeforsker said...

Flotte pulsvarmere den kant er lige prikken over i'et. Tak for opskriften, den ser bekvem ud for undertegnede.

Ulla

Jeanette Hegaard Hansen said...

De blev søde, de pulsvarmere. Den opskrift lyder nøjagtigt som tv-strik.

Elisabeth said...

Det er så ganske afgjort TV-strik *G* Men en hurtig lille gave i en snæver vending - og det er jo ganske godt, nu julen hurtigt nærmer sig... Det skal lige siges, at det med de 52 pinde nok ikke passer for alle størrelser... hende der skal have pulsvarmerne har ret spinkle arme, så de er ikke voldsomt store :) Men det er jo bare at vikle om armen når man strikker, og så se hvornår man er færdig ;)

Helle Holst said...

Hej Elisabeth
Ja det blev da rigtig fint med den hvide kant. God idé som f.eks. pakkespilsgave - tak for den :o)
Kh. Helle