Friday, November 11, 2005

Forbudt for niecer


Hvis du er min niece må du ikke kigge på billedet ovenover! ;)
Den anden julegave for i år er nu færdig - den første er allerede givet, hun skulle jo ha' glæde af den mens det er koldt. I år tror jeg næsten på, at jeg kan nå at blive færdig med de strikkede gaver til tiden og ikke strikke kilometervis af halstørklæder og sjaler i sidste øjeblik *S* Den her har faktisk været færdig i flere dage, jeg har bare ikke haft tid til at tage billede af den. Det er en hæklet gammelrosa poncho i str. 6 år til min yngste niece, Emilie. Jeg håber hun vil være tilfreds med mængden af lyserødt og glimmerblomster :) Garnet er rigtig skønt at hækle i (sikkert også at strikek i), og det er ikke sidste gang jeg bruger det! Altså, også ud over næste julegave, ponchoen til Emilies storesøster Elizabeth *S*

This is the second Christmas gift I finish this year - the first has already been given to my sister, she should have the pleasure of it now when she needs it - and I feel like I really can make it this year, and not get stressed knitting miles of scarves and shawls in the last minute ;) This little poncho has been ready for some days now, I just haven't had the time to blog it before now :) It is for my youngest niece, Emilie, who loves pink - so I hope she will be satisfied with the amount of pink and shiny flowers... Next gift is a poncho like it, just bigger, for her sister Elizabeth :) I just loved the mohair yarn, so soft to crochet with! I will definitely use this again!

Opskrift: Hæklet poncho fra Hendes Verden nr.14/2005
Garn: Kitten mohair fra Sandnes + lamé garn til blomster
Hæklenål: 6mm og 3mm
Ændringer i opskriften: jeg har hæklet blondekanten i mohair i stedet for lamé, da jeg ikke kunne finde lamé i den rigtige farve - og der var rigeligt mohairgarn i forvejen.

3 comments:

Susanne said...

Det er en rigtig "tøseponcho", som kun kan bringe lykke ;-) Øv den jeg fik da jeg var lille var hvid og lyseblå !
God weekend
Susanne i Silkeborg

Bettina said...

Den er jo zuperzød! ;o)

zeusstrik said...

du har da en heldig lille niece:O)) Det er iden grad lyserødt, der vinder hos de små tøser p.t. kan jeg se på "kunderne" , der kommer på mit arbejde, så hun skal nok blive misundt den søde poncho.
kh hanne