Saturday, March 17, 2007

Baby-bib - Hagesmæk

After receiving the Japanese sewing books, I just had to try something out... I decided on this little baby-bib (is that the right word?). An easy little project, that didn't make me spend too much time figuring out which parts of the pattern that belonged to what ;) I used yet another leftover from my striped skirt and the Tiny Happy Bag, and some thrifted cotton for backing.

The logo is one I have made myself, hoping I can use it for my future projects and perhaps a shop. (This is my wild future dream, I really hope I will be able to work with my crafts, since it is what makes me happy and not so stressed out). It is hand embroidered on a peice of the backing-cotton with blue embroidery floss.

Efter at have fået de japanske sybøger, var jeg nødt til at sy noget fra en af dem! Valget faldt på denne lille hagesmæk, der er jo kun en mønsterdel at holde styr på, og tålmodigheden var ikke lige til at gennemskue en masse japanske anvisninger... resultat nu og her, tak! ;) Stoffet er endnu en gang rester fra min stribede nederdel og på bagsiden hvid bomuld.

Mærket er et jeg selv har designet, med håb om engang selv at designe og at bruge det til en eventuel fremtidig butik. Jeg ved godt, at det er en vild drøm, men jeg håber engang at kunne arbejde med de kreative ting, for det er jo det der gør mig glad, og ikke stresser mig sådan. Mærket er håndbroderet på en stykke af den hvide bomuld med mørkeblå brodere garn.

7 comments:

Losarinas mor said...

Hvor er den fin. Det lille mærke , du selv har broderet er bare den berømte prik over ièt.
Det er fedt at have en drøm.Hvad forhindre dig i at føre den ud?KH Miri

Fru Schwartz said...

Den er vildt sød - jeg skal altså også igang med de japanske, bøgerne ligger bare her og venter!

Jeg sidder og gransker min hjerne..Kanki, hvad og hvor og hvordan?!

Knus Helle

Elisabeth said...

*hehe* Kanki betyder "great joy" på japansk (så vidt online ordbøger har kunnet fortælle), og jeg syntes det passede ganske godt til alt det kreative jeg laver... for det er absolut en "great joy" ;)

Vivian said...

Hvor er den kææææær!!

Kan man snart begynde at bestille varer hos dig ;-)

KH Vivian

Elisabeth said...

Vivian, du kan da bare bestille ;) Så må vi se hvad jeg kan få lavet *grin*

Carla Sonheim said...

This bunny is adorable. Have you heard of etsy.com? It's an online site for all things handmade...

Elisabeth said...

hi Carla

yes, I have thought about etsy for some time... maybe I should just get started? I just don't know if I am productive enough yet ;) but I will definitely find out how, and try to get started!